4år - till michaéla

det har gått fyra förjävliga år nu sen den där äckliga människan körde på oss med den där vidriga bilen och tog dig våran älskade michaéla ifrån oss. jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. det går inte en dag utan att jag tänker på dig och ditt fina leende, hur du fick alla att lysa av lycka bara med att du fanns. men det gör du inte längre och det känns så vidrigt jävla tomt utan dig. jag önskar att jag bara kunde få en minut till med dig och förklara för dig att du var en av dom finaste personer på denna jord, att det inte var meningen att dra upp dig och städa med mig. för om jag inte gjort det så hade du funnits kvar och olyckan kanske aldrig hade hänt. ilskan, sorgen och saknaden är enorm.  ilskan mot den vidriga människa som gjort det här mot oss är så stor att jag skulle kunna döda! att hon kan stå ut med sig själv och vilja  vakna på morgonen och känna sig värdig är det värsta, hon har dödat en människa nästan två och det kan hon leva med ?! det är helt ofattbart.
jag önskar att allt bara går att sudda bort, att du ska finnas kvar. men det går inte. det finns påminnelser överallt i hela åkersberga, ärren på min kropp, våra vänner, minnen, och tomrummet efter dig.
många säger att det finns en mening med allt men då kan ju dom som tycker det då förklara för mig vad det är för mening med döden, vad det är för mening med att förlora allt och alla man älskar?!  det finns så mycket frågor men inga svar .. och jag önskar att det fanns svar .
jag glömmer dig aldrig, du & pappa kommer alltid att ha den största delen av mitt hjärta.

Vila i frid älskade Michaéla Axell
1988 07 11 - 2003 09 21

(:

nu sitter jag här i mitt nya rum och kollar på idol och är dunder förkyld :/ bytte rum med min syster igår,
vet inte varför men ett spontant ryck bara, haha! känns skönt för nu kan jag sitta vid datorn, lyssna på musik,
prata i telefon och kolla på tv utan att mamma störs.
på fredag ska jag testa jobba på viking det blir najs, och senare ska jag hem till sofie på födelsedags middag.
lördag blir nog lugn eftersom jag är sjuk och lär inte blivit frisk tills i helgen, men hoppas att febern är borta.
det är så typiskt, jag satt och pratade med camilla i fredags och sa att jag aldrig haft urinvägsinfektion och är typ sjuk max 2ggr per år nej men vad blir jag på söndagen ? jo dunder förkyld. och vad får jag på lördagen ? jo jordens urinvägsinfektion. BLÄÄÄ! så det blir relativt lungt för min del i helgen .

cpskola..

idag var jag i skolan klockan 9 imorse och trodde att jag skulle  få börja i skolan på måndag men icke då
var inte SYV och en till där idag så jag ska komma tillbaka på måndag. orkaaar  inte med deras jävla drygfasoner .
jag var motiverad till att börja skolan men sen när dom bara drar ut på det så tappar man suget för att ens visa sig i den där skolan! jag har iaf sökt ett jobb i centrum på Glansen en smyckesbutik. hoppas hoppas hoppas att jag får det jobbet så att jag får pengar det är inte så roligt att leva på mamma hela tiden, sen är det kul att jobba :) snart ska jag gå och handla middag och godis med min syster är så sjuuukt sugen på godis :p Lina ska vara hemma i hallstavik heeela långa helgen, hur ska jag klara mig utan henne ?! tur att det finns telefoni . ikväll ska jag nog hem till andra Lina och kolla på film, har ju planerat att den här helgen är en nykter helg. heeeelt snustorr ifrån alkohol! det ska bli skönt . nu ska jag byta om jag och gå till centrum!


..

nu sitter jag vid min dator som vanligt och bara segar, jag är trött på att bara sitta hemma och tråka .
äckel lärarna i röllingby är ju så itroligt snabba, INTE. jag vill börja skolan nu så jag har det gjort .
annars kan jag lika gärna fortsätta att söka jobb! jajaa ..
idag ska det spinnas, skööönt . hoppas att ledaren är rolig, men det är inte så troligt eftersom det är en
gammal gubbe som heter Cenneth . hah! har börjat med dieten idag, jag ska bli SLIIIM :p nej men orkar inte
gå runt och känna mig som en valross längre . förändring nu TAACK! har inte så mkt att skriva ..

TACKHEJPUSSKRAM


lördag

just nu sitter jag inne hos Lina, Hon ska sätta löshår på en tjej ifrån uppsala och hon menar på att jag ska sitta och glo på.. haha jaja men ja får vell sitta och datanörda mig :p ikväll är det kräftskiva hos Bejron och Sofie,
kan bli mycket trevligt :) dom sa att det skulle komma en massa grabbar hahaha .
igår var det lungt, riktigt skönt faktiskt att vara hemma för en gångs skull.. har ju varit en period med gaaanska mycket alkohol så jag behöver en "vit" helg . ( ska alltstå vara nykter ikväll också, hmm)
jag kommer att få ett drööm schema när jag börjar skolan . BARA fordon och jag hade grymt mycket bättre betyg ifrån tvåan än vad ja trodde, så jag har bara fyra rest kurser från tvåan sen äre bara å satsa på treans:D naajs
kommer dock aldrig att ta stundenten men de skiter jag i, jag bryr mig bara om fordonsbetygen så att jag kan börja jobba med ngt jag gillar snart (: har gått ner kilo på en vecka också, frukost lunch middag metoden funkar, MEN ingeet godis på veckorna har klarat mig väldigt bra.. har börjat spinna också. jag och lina va på ett medelpass vi höll på att dö, bokstavligt talat :p får köra bas en månad eller ngt så man kommer igång haha

RSS 2.0