BYEBYE Naaathaaliie.blogg.se

http://www.nossttam.blogg.se

Säger hejdå till denna blogg och har skaffat mig en annan eftersom
den här inte vill samarbeta med mig . Så titta in på den nya ist! :)


många inlägg blire idag.

Ja ni, fjärde inlägget för idag. Nu ligger jag i sängen. Har precis kollat på Andra avenyn och gjort mig klar för natten. Tänkte passa på att surfa runt lite nu när jag har chansen. Jag har känt mig handikappad utan internet hemma, och saker blir inte bättre av att jag bara har 1an, 2an, 4an, finsk tv, barnkanalen och svt24. Man ska tydligen ha tv6 också men jag gjorde en ny kanalsökning igår och fick bara upp kanalerna ovan. Trist... för det går så många bra program på tv6. Nu ska jag facebooka lita sen sova. Jobba 08.30-17.00 imorrn. Snark och torsdag jobba 08.30-17.30. Ännu mer snark.


Godnatt.

jag får sällis (:

Nu är jag utvilad, mätt å belåten och snart kommer min käre vän Laijno hit och gör mig sällskap. Vi kanske går en promenad eller så. I söndags va jag och malin duktiga som få och flyttade in säng, och bokhyllor i sovrummet, kastade upp en massa saker på vinden och skruvade upp tavlor. Det känns konstigt att sitta vid köksbordet, för en vecka sen så sov jag ju här ? :P och för en vecka sen satt jag på ett plan som straxt skulle landa på arlanda. Man kommer fram till mycket skoj när man filosoferar . Haha! Nu är det bara två arbetsdagar kvar sen är det påskledigt för mig också! Ser fram emot helgen, men det kanske jag inte ska göra eftersom så fort jag ser fram emot en helg och är extremt taggad så brukar det sluta ganska nära katastrof. Bråk, karatefylla, sjukdom eller liknande. Men kan ju iaf hoppas att helgen blir toppen. Sportan på torsdag (som jag alltid tror är fredag). Sen vet jag inte, förhoppningsvis matchen på söndag Hammarby-Gefle. Min vän mikael fick äran att skaffa biljetter men resultatet vart inte som förväntat. Så nu har jag frågat min snälla morbror som jobbat för hammarby ifall han kunde hålla ett öga öppet efter ett par biljetter. HOPPAS.

Nu ska jag sluta skriva, skriver mest i brist på annat!

Helt väck.

Jag är såininordenjätte trött. Jag va tvungen att sova en timme på soffan för att orka hålla ögonen öppna. Annars hade jag somnat vid 8 säkert och inte alls kunnat sova i natt. Har bara jobbat 08.30-12.30 idag så jag förstår inte varför jag va så seg och det va ju inte direkt livat igår :S


Nu ska jag laga mat, det blir köttfärsås och pasta, den ända
maten jag faktiskt lagar helt själv. I köttfärsåsen har jag:
- Qourn
- Pressade tomater
- Champinjoner
- Bacon
- Salt & Peppar
- Majs
+ penne pasta till det!

Gud så stolt man kan vara.. Haha!

back on track.

woho jag har en dator hemma som vill samarbeta med mitt internet. Har lånat en av jobbet så nu har jag något att göra under helgen. Min egna dator har behövts lämnas in i flera månder så nu ska jag ta tag i mig själv och göra det. Har 10000 saker att göra känns det som.... FY vad jag känner mig ångefylld och stressad till max hela tiden. Inte alls kul!

Igår träffade jag Sofie och Mickis i centrum, vi gick till snövit och tog några öl. Jag och Mickis passade på att äta lite. Jag är riktigt nöjd med att jag låg i min säng 23.11 igår (: Det var roligt att träffa dom filurerna igen, år och dar sedan man bara satt och snackade lite skit. Nu är det bara onsdag och torsdag kvar sen är man lång ledig, eller ja 4dar iaf :D TJIHOOO. Satsar på en utgång på torsdag. troligtvis sportsbar med grilling innan. Kan nog bli toppen (man får hoppas).
menmen nu får ni betydligt fler inlägg iaf under resten av veckan och helgen.

JAG VILL MÅ BRAAA!

Ligger på soffan nu och känner mig som en rutten sill. Nu börjar Medium, bra program! Tog ledigt imorgon eftersom jag inte känner mig helt kry och dom behövde veta om jag kom eller inte ikväll så jag vågar inte chansa om jag inte skulle orka. Så jag ska försöka ta tag i en storstädning, det behövs. jag får ju ett sovrum nu också, som ni kanske inte vet sover jag i en avskärmad del i köket som egentligen är en matplats. Haha! Har funkat galant faktiskt. Men nu ska det bli skönt att ha ett sovrum igen.

Efter medium ska jag ta mig ett bad och sen blir det sova.




Imorgon far hon!

Ja, imorgon är dagen här. Dagen då min kära sambo Åsa far och jobbar på Korsika utanför Frankrike. Kommer att bli tomt här utan henne. Jag ska bo ensam :O Jag har bara bott hos andra familjer, med Lina eller hemma hos mamma förut. Ja jag har varit en riktig liten flyttare under mitt liv. Men nu känns det som att jag hittat en någorlunda stadig punkt, jag hoppas det iallafall för jag ändå ingenting hos mamma att komma hem till. en trång garderob som bara har plats för min säng ? Haha inte så lockande! Det känns som om jag har lämnat boet på riktigt nu, eller jag vill inte flytta tillbaka hem till mamma. Jag är stor och vill klara mig på egen hand! :P


Imorgon är det fredag och jag mår skit dåligt! BLÄHÄ....

home again

Nu är jag hemma igen, eller ja jag kom hem igår kväll. Kom hem vid nio tiden och då kom Lina med mc donalds till mig och snackade lite skit :) Resan va toppen, bara en massa slappande. Solade och badade hela dagarna. Så nu är man någorlunda brun å fin! Nu sitter jag hemma i soffan med Malin vi har precis ätit köttbullar och macaroner. Madeleine ringde för ett tag sen och va sugen på att ta en öl. Och jag har varit sjukt sugen hela dagen, skyller på vårvädret ;) Så jag får se vad jag hittar på. Är ganska så schleten efter allt resande igår. + att jag låg i sängen från typ halv 12 till 4 och vände och vred på mig, och jobbade heldag idag. Pjuuu!

RSS 2.0