a neverending story

fråga inte om rubriken, det bara vart så! hah

Jag kom typ precis hem från Malin, vi har kollat på tv och muppat oss.
Efter tag så mötte vi Åsa och då drog vi till Donken och tröck i oss lite svullmat.


Imorgon ska jag träna för första gången på jätte länge, har typ inte tränat sen förra vintern. Men nu är det dags, hoppas jag fullföljer mina planer också. Jag och Åsa ska ner och gymma på simhallen. Ska bli skönt att göra någon nytta i mitt liv. (förutom jobbet dåra)

Annars i veckan så ska jag jobba mån, tis, ons, tors . försöka träna några fler dagar än en. Kanske ta mig till stan på fredag och gå ut där om jag inte åker till Lina och Johan i Hallstavik. Men det är ett jävla jobb att ta sig dit, men ska försöka annars tar jag det helgen efter. Vill se hennes lilla tryne igen :)


-

Jag är rastlös.. Försöker få tag på malin men hon svaaaarar inte!



Imorgon blir min lilla hund 2år, tiden går så jävla fort!
+ att man får öppna första luckan på julkalendern.
(om man har någon)



1a advent

märks det ? nej. För att min mamma är inte hemma, vi brukar som alla andra advent och som alla andra år äta middag tillsammans men i år så har hon valt att stanna hos sin kille. Vi äter aldrig middag tillsammans annars, så då tycker jag att hon kan offra att hon kommer hem en dag tidigare i från honom och umgås med sina barn. men icke sa nicke! Jag absolut ingenting emot om han också skulle vilja komma!
Skitsamma, då nu vet jag iaf vem hon tar först.


Igår så va jag med Åsbrink och en massa annat folk hela dagen, skulle egentligen festat med dom men jag orkade verkligen inte. Så vi 21.00 tiden gick jag till padrino och köpte pizza sen så gick jag hem och slog mig ner i soffan :)
Så otroligt skönt meden lugn lördag!

god morgon

Har precis gjort mig i ordning, ska bara borsta tänderna sen ska jag gå och jobba. Har säckat ihop lite nu dom här dagarna jag har varit ledig, men nu måste de skärpas till, Måste ha pengarna till Jul/nyår. Jag och Åsa skulle ju så stort julhandla, vi handlade BARA till oss själva... Några julklappar har jag redan köpt, det gjorde jag i Grekland :) Det känns som 1000 år sen vi va där.. Vill åka igen!



Mysljus hos louise :)


fullerulle idag.

Gick upp 8 imorse och va trött som faen eftersom vi va på tegel igår, för jag skulle kolla tiden på KS, Åsa min snälle vän ringde åt mig eftersom jag va en zombie, kunde inte somna om så vi låg och drog oss i fleeera timmar. Vid 12 så käkade vi pizza sen vid 13 tiden så begav vi oss mot solna, Malin och Åsa släppte mig vid KS så åkte dom in och handlade hår. Besöket gick bra och snabbt. Eftersom klockan va så mycket mindre än vi trott att den skulle bli så svängde vi in i täby och gick i några affärer, jag hittade: En tröja/tunika, två par leggings, ett linne, en kofta och två "jackor". :)

När vi kom till berga så släppte åsa av mig hemma, då åt jag middag. Somnade sött på soffan ett tag och sen begav mig till sporthallen för att se på Hockey match, Hann kolla en match på natt turneringen.


Och när jag går på gångvägen hem så möter jag en mycket gammal vän, LINDA! visste iofs att hon va här men inte att jag skulle stöta på henne :) Skit roligt att se henne igen. Efter jobbet imorgon ska vi ta en öl och prata lite skit, Både gammalt å nytt :D:D






godmorgon !?

Jag vaknade för typ en halvtimme sen, riktigt skönt att sova ut! Axeln är nästan bra idag. Känns typ ingenting!


Nu ska jag ta mig till ekbacken så Rocky får leka lite med Tekla :D



tjiihoo.

Nu är jag mörkhårig (mörkare), fin fint vart det :) Jag och Malin tog 19.40 bussen hem till henne och satte igång med färgningen. Hann kolla ugly betty och desperate housewifes också :D Kan verkligen inte missa nästa vecka, för jag vill verkligen veta vad Edies man tänker göra. Jag och Malin har våra misstankar om vad han planerar..

Imorgon har jag tagit ledigt för min axel. Måste sova och vila!
Nu ska jag titta på The closer, ta en värktablett och försöka sova..



dark hair!

Snart ska jag möta Malin och då ska vi gå till Ica och köpa hårfärg
sen ska vi bli mörkhåriga :D äntligen, har typ råttfärgat hår.





Jag älskar Charlie Sheen, han är skit rolig :)

Pics!


Trasig.

Känner mig allt annat än hel. Har fortfarande ont i axeln. Jag va ute med Rocky nyss men orkade inte gå många meter för att jag är matt och har ont. Plus axeln så är det något skit med min näsa också, varje morgon måste jag snyta mig tusen gånger för att jag är täppt, plus att när jag snyter mig så blöder jag varje gång, inte riktigt näsblod... Det har jag aldrig haft.
Om axeln inte är bättre till ikväll så åker jag ner till lättakuten hos husläkaren.


På torsdag ska jag till min plastik kirurg som fixat mina brännskador,
vet inte vad jag ska göra där. men det är säkert någon rutinkoll som vanligt.



AJAJAJ

Jag har vaknat till och från av att jag har legat på sidan och min axel har värkt så  in i helvete! Men jag tänkte att de säkert bara var något som låg i kläm, så jag bytte sovställning. Men det hjälpte inte dom 34 ggr jag gjorde så. Tillslut vaknar jag med gråten i halsen av att de gör så jävla ont. Så jag testar och sätta mig upp så att den hamnar i hängande läge, ingenting jag gör hjälper :/ VAD SKAA JAG GÖRA ?

Jag ringde mamma i småpanik och sa att jag inte kunde jobba,
för att jag har så jävla ont. Jag kan inte ta hand om barn med en
trasig axel !!?!? Hon vart piss sur, men de får hon va!

ge mig bra tips..

.. på var man kan hitta snygga/bekväma/bra vinterskor. typ stövlar. Jag behöver verkligen
ett par. Kan inte gå runt med finsneakers hela vintern ;D


Nu ska jag kolla slutet på Weeds, sen time to sleep!


stjärtlapp

Ligger i sängen och kollar på tv. Jag är typ halvt medvetslös, så jag hoppas att jag somnar tidigt idag. Började 12 idag och början på dagen va inte rolig: När jag kom till skolan så åt jag lunch, den va iofs skit god. Chiligratinerad (? tror jag att de va) kassler med ris. Smaaaskens! Efter lunchen så gick jag ut som rastvakt i metervis med snö och inga vinter skor. Har bara sneakers typ... Men fick låna mammas vinterstövlar som tur va. I 1 timme stog jag och frös! Jag har köpt en lång jacka nu iallafall, en ifrån Peak :D En svart lång, dunjacka! Hur skön som helst.


Imorgon ska jag ta med kameran till jobbet och fota lite när dom leker i snön
och saker dom gjort med lera, mosaik m.m.

Jag och min syster åkte stjärtlapp ute idag, skit kul!
Lägger upp bilder imorrn, för nu orkar jag verkligen inte..


snö upp över öronen

Igår när jag kom till Stockholm fick jag en chock över hur mycket snö det är här. Det trodde jag aldrig! För när jag åkte till Hudik i fredags så va det ingen snö alls... Men jag älskar snö, hoppas att det bara är skitsnack om att det ska bli plus grader i slutet av veckan så vi får behålla det här fina vita landskapet ;D

Nu sitter jag på jobbet, va tvungen att gå in för jag fryser så mycket om rumpan. Dyngsur är jag också, en av tjejerna i 1an fick låna mina vantar för hon frös så mycket och hade bara fingervantar, tycker att jag är en snäll fröken! haha
Nu ska jag gå ner till fritids för det är dags att gå in.


heello.

Nu ligger jag hemma i sängen, halvt död! Fy så trött jag är. Men ändå så lägger jag mig inte ner och sover.. Jag är knäpp! Jag har tittat lite på kläder, hittade två par örhängen och en "mössa" på gulan. Mycket nöjd, letar efter en vinterjacka också. Behöver verkligen en, har bara två stycken (bara!?:S) men den ena är för tunn och den är kort och den andra är en skidjacka som också är kort. Jag vill verkligen ha en lång, det är så skönt om rumpistumpen. Haha! Men jag vill ha en ifrån Peak, men hittar inte den modellen jag letar efter. Den kanske har utgått.. Hittar bara en smalare, mer figursydd och det vill jag inte ha. Jag vill ha en stor, mysig och pluffsig jacka :)

Nu ska jag titta en sista gång sen ska jag sova. Jobb imorrn.

Hoppas att ni har haft en toppen helg, det har iaf jag haft :D



dom här grejerna beställde jag, fast mössan i camo färg..

en annan del av iggesund.

Helgen i Hudiksvall har varit toppen, jag kom i fredags kväll å då mötte Angelica mig så gick vi till henne och lämnade min väska sen gick vi till Louise och börja kröka. Vi åkte hem till deras kompis Jessica och träffade massa folk sen gick vi till bockarna och jag vart utslängd....... Lyckat!

Igår (lördag) så vaknade vi vid tio tiden och gick hem till Lollo och degade sen tog vi bussen ner till hudiksvall och gick på bolaget och tog en bärs på skutan, sen åkte vi tillbaka till Iggesund och väntade på Sarah som kom vid sju sen va kvällen igång, vi satt hos louise några stycken sen åkte vi till Stadt och där slog fyllan till. hahah

Jag åker hem vid sju och kommer till stockholm vid halv 10 typ.


godmorgon världen.



Om en halvtimme tar jag tåget in till stan och shoppar lite,
sen drar jag vidare till Hudiksvall :)


hoho

nu har jag nästan precis kommit hem, har varit på akterbaren med hanna, malin jesper och hanna. Eller jag och ena Hanna gick till Grand café och pratade lite om hennes resa för att hon kom hem ifrån Gambia i måndags och tog ett par öl, sen så gick vi och mötte Malin och vi gick till Akter, sen så kom Jesper och andra Hanna dit och joinade.. Riktigt trevligt. Åsa skulle köra mig till centralen imorgon men ickesanicke hon kunde tyvärr inte.. så jag ska åka in imorgon vid elva och kolla lite kläder, har typ två affärer jag MÅSTE gå till innan jag åker.. det är carlings och någon affär jag inte minns namnet på som har sjukt snygga hood tröjor :) + gina eller hm, MÅSTE köpa leggins...


Nu ska jag packa så om jag hinner skriver jag en
rad imorgon :)

home sweet home

Nu är jag hemma, är super trött! Håller på och laga mat till mig
och min syster.. Vi ska äta hamburgare och pommes!

Skönt att inte behöva jobba förän på måndag igen :)
sen på tisdag är det ju löööön :D:D hoppas jag får en
grym lön, känns som jag jobbat tusen timmar ...
Men vill helst av allt ha en anställning.. :)


Angelica & jag 2004 :)

gómorgon

Nu ska jag alldeles strax stiga ur sängen, klä på mig och sen gå ut
med hunden.. Igår va vi på bio och såg Rallybrudar och den va jätte
rolig.. Så se den! Eller iofs alla tycker inte om svenska filmer.


Imorgon sticker jag till Hudik, ska bli super mysigt. Jag och Angelica
ska nog gå ut och göra stan osäker ;) Sen på lördag så kommer Sarah
och då lär vi säkert också gå ut.. Hoppas det blir en superlyckad helg!

Så efter min arbetsdag idag har jag helg ;D

Have a nice day peeps! :D

biokväll.

Ikväll blir det bio med Åsa och Niklas, vi ska se Rallybrudar :)

.

Min dator och jag är INTE god vänner just nu...
Ingenting funkar, inte facebook, inte msn, knappt blogg.se


ge mig dom här skönheterna!


hejhejhallå!

Nu ligger jag i sängen och kollar på slutet av 50 first dates. Idag har jag jobbat som vanligt, var en otroligt god köttgryta till lunch som jag åt massor av.. Sen så kom lina vid 3 tiden ungefär och när ja slutade så gick vi hem till mig och jag gjorde naglar på henne.. :) Sen gick vi och åt på tommys!

Annars så har jag vart på akterbaren med Emma och Malin, Fredrik och Danne satt med oss också, men det vart en kort visit, för vi va trötta hela bunten.. så vi knatade därifrån vid tio. Skönt! Nu ska jag titta på tv och sedan försöka sova i god tid och inte vid 2 snåret som vanligt...

Hudiksvall på fredag :D:D:D





vaarför lägger jag mig inte å sover ?

Jag har 4000 tankar i min skalle nu..




hittade lite små grejer jag vill ha på momangen..

hörlurar ifrån http://junkyard.se


ett par till ifrån junkyard också...



bamboo hoops ifrån http://gulanstore.se

Jag är kär i skor!

Japp det är sant, jag är kär i skor och min älskare är kläder. Shoppingfreak skulle jag kunna kalla mig. Haha. Jag har spenderat min kväll framför datorn med att glo på http://caliroots.se , http://junkyard.se , http://gulanstore.se . Om jag kunde så hade jag beställt typ 10par örhängen, 20 hoodtröjor, 5 jackor, 40 par skor osv. eller nå sånt :p Men nästa måndag då är det lön, då jag ska jag ta mig in till stan och glo på lite kläder. Det tycker jag att jag är värd så mycket jag jobbat sista tiden... ;) Jag anser att det är bra för själen att unna sig något speciellt ibland, och då menar jag inte en choklad bit eller något liknande, utan något man VERKLIGEN vill ha..


God natt gott folk.. nu ska jag titta på film!




tjoho

Nu ligger jag i min säng och degar, känner mig inte riktigt okej.. Jag har ganska precis bokat tågbiljetter till Hudiksvall på fredag :) Ska åka och hälsa på lilla Aaanki :D Kommer bli super mysigt. Bara jag inte åker på någon förbannad förkylning eller något. Har oftast ganska starkt immunförsvar så jag ska nog klara mig!


Nu ska jag spela Nintendo DS och slappa vidare, sen ska jag simma i badkaret..

Häär är lilla gullankii :)


vad fan händer med världen ?

jag tittar på reprisen av insider och jag kokar av ilska..

I detta avsnitt På morgonen den 17e november 2007 fann Catrine Doverholt i Hede, Dalarna, sin dotters ponnysto Silver svårt skuren. Någon hade under natten varit inne i stallet och stoppat in ett vasst föremål i ändtarm och vagina som skurit sönder henne inuti. Silver avlivades några timmar senare på djursjukhuset Strömsholm. Sadister som skadar eller dödar hästar runt om i Sverige är ett snabbt ökande problem. Under de sex första åren på 2000-talet har närmare 200 hästar drabbats. Det är en markant ökning jämfört med 90-talet då totalt ett 50-tal hästar drabbades. Oftast är det ston som råkar illa ut, och en vanlig skada är skärskador kring slidan. Problemet är ofta epidemiskt med flera drabbade hästar i samma område. Under 2000-talet har Dalarna haft ett antal fall som skakat trakten kring Hedemora och Avesta. Alltifrån anmälningar om tidelag på höns och hästar, till knivskärningar och att någon stoppar in träpålar i hästarnas vaginor. Under 2008 har attacker rapporterats från olika delar av landet, bl. a. i Västergötland, Jämtland, Värmland, Östergötland och Sörmland. Polisen löser sällan sadisternas attacker på hästar, men i fallet med ponnystoet Silver finns det bevismaterial som pekar mot en viss person. Fotavtryck utanför stallet, och DNA i form av sperma som återfanns i Silvers box, ledde polisen till familjen Doverholts grannes 42-åriga bror. Mannen hade vid tiden för brottet varit på besök hos brodern i Dalarna. Rättegång mot 42-åringen hålls i december. Så sent som i augusti skedde en ny knivskärning i Dalarna, den här gången i Hedemora. Någon skar ett långt snitt på 15-åriga dressyrhästen Mille när han stod i stallet. Polisanmälan gjordes men ingen utredning påbörjades. Detta är inget ovanligt då brottet normalt är lågprioriterat med låg straffskala. Taxen Chess omhändertogs och såldes på felaktiga grunder. Ändå är det idag helt omöjligt för ägaren Inger Plogarp att få sin hund tillbaka. - En olycklig lucka i lagen, säger länsjuristen i Västra Götaland. - Jag är ju helt rättslös, säger Inger själv. Enligt Inger är upprinnelsen en gammal svartsjukekonflikt med en väninna. Väninnan, som arbetar som kurator, fick ett flertal poliser att åka hem till Inger mitt i natten. Hon påstod att Inger varken rastade sin hund eller gav den mat. Hunden beslagtogs och skickades till ett hundstall. Därifrån såldes den lilla hunden vidare. En förtvivlad Inger överklagade beslutet och fick rätt. Hon hade inte vanvårdat sin hund och polisen hade inte rätt att ta hunden. Inger inleder en desperat kamp för att få den tillbaka. - Jag varken sover eller äter. Allt jag tänker på är Chess, säger hon. Idag har Inger lokaliserat Chess till en förort till Stockholm, men varken hundstallet som sålde honom eller de nya ägarna är intresserade av att hjälpa henne. - Vem vågar köpa en beslagtagen hund om de riskerar att få lämna tillbaka den till de gamla ägarna? säger Karina Augustsson på Spekeröds hundcenter. Insider följer Inger Plogarp till Stockholmsförorten där taxen Chess idag bor i hennes försök att åtminstone få träffa honom. Avsnitt 3 av 8.



Nu visas en intervju av 42åringen som misstänks ha dödat ponnyn silver. Och han står och blånekar, ja iofs så kan man ju inte tro att en så sjuk människa erkänna! Men att man står i en tv-intervju och säger så sjuka saker.. Jag tror inte mina ögon/öron! Och nu säger dom att man får lindrigare straff för djurplågeri än för förstörning av egendom. USCH!


nej nu ska jag kolla klart, sen ska jag försöka sova...
äckliga samhälle!


FUCKFUCKFUCK

vi har stopp i toan, HELVETE!
jaja, får hålla mig tills jag ska jobba imorrn bitti. värre
blir det för min syster!



Back ifrån skogarna.

Har spenadera ca 24 timmar i Hallstavik hos Lina med pojke. Kom dit igår kväll vid 6 tiden, då plockade dom upp mig vid bussen så åkte vi hem och började dricka bärs. Lina fick styla mig som vanligt.. Vi satt och lyssna på musik och pimpla lite öl, tills 19.00 tiden ungefär då kom Hasse, Linas pappa och hämtade oss för att snällt köra oss till Östhammar (haha) där vi skulle festa. Vi bowlade mellan 20-21 sen så krööökade vi. Jag drack typ jäger hela kvällen (?) Vi kollade på något band, lina kände gänget som har det... Fick träffa några omtalade Hallstavikvänner till Lina.

Kan faktiskt erkänna att det va mer än underbart att komma iväg
och umgås med folk som inte vet ett skit om ens liv, eller har sett
ens vackra tryne förut ;)


............

Lina är dyng rak.... http://www.memoriesneverdiee.blogg.se



här i bondhålan stänger dom klockan 1, HEJPA

tvi vad sliten jag är.

Nu väntar jag på Bejron, han ska så snällt köra mig till Norrtälje. Jag ska till Hallstavik av alla världens ändar.. Lina har tvingat dit mig, Vi ska dricka öl, bowla och kolla på när hennes kompisar spelar.. Kan bli riktigt trevligt. Men fy fan vad jag är sliten efter igår.. Jag skulle gå hem ifrån Österskär men virrade bort mig så det tog mig ungefär en timme och ta mig ifrån Österskär till centrum, och så klart så gick jag inte hem fast jag borde gjort det utan jag gick till Tommy, och där somnade jag sött.. haha! Ångesten smög sig in lagom i morse när jag kom på att morfar skulle komma... och vi skulle ut och äta. Tvi på mig själv!

men nu ska jag dra, tjillevippen

hoho

Akterbaren igår me... det va vell trevligt, först va ja där med malin
sen gick jag dit med Patrik, sebbe och pontus. Sen hem och sova.

Jobba idag sen så ska jag hem och duscha sen ska jag ta mig till
malin. Jag ida och malin ska sitta där och umgås och dricka lite.
sen ska vi nog till sportsbar! ovanligt va ? :p
Imorgon kommer min morfar och hans fru hit, vi ska gå ut och äta
lunch eftersom jag och Nicole fyllt år. Sen på kvällen ska jag hem
till mikey. Han har tjatat i år och dar om att vi ska dricka öl och nu
verkar det bli av :) han har tofflat i två veckor så det ska bli
kul att se hans lilla tryne ;D

Nu ska jag bege mig till jobbet, och hoppas på en bra dag!

juste, på tisdag kommer lina hit :D vi ska äta lunch och snacka
lite skit.. Har typ inte träffat henne sen i somras :(

tjo

Nu har jag gjort mig klar och är redo för att gå till jobbet snart,
det är thaikyckling till lunch idag, MUMS! Efter jobbet ska jag
nog träffa Åsa, hoppas jag. Saknar lilla loppan! Vi ska försöka
boka hasseludden, hon gav mig en övernattning och en spadag
i present när jag fyllde år. GULLE! Men problemet är bara att jag
hatar massage, tycker det är sååå obekvämt. Men det finns ju en
massa andra mysiga behandlingar.. :)

Redan fredag imorgon å vad ska man göra ?!


hej

jag har precis kommit hem ifrån akterbaren, fick med mig jesper
och malin, eftersom jag hade så tråkigt så ville jag hitta på något
så vi drog dit! Det var trevligt, Tobbe och Jamie satte sig med oss.
Och en väldigt äcklig person som jag verkligen inte tycker om...
Till slut så vart jag så sur att jag inte orkade va låtsas trevlig
längre så jag bad honom gå... USCH! Ingen vettig människa
kan tycka om honom .. Vill inte gå in på detaljer men ni skulle
säkert förstå nu ska jag sova, ska till arbetsförmedlingen tidigt
imorgon. Puss


Booring

Jag har skit tråkigt.. Har ingenting att göra, inte ens städa! :p
Det finns absolut ingenting att göra i den här lilla byhålan
en vardag. Och på helgerna ? Är festa typ det ända å göra här.
Kan dom inte bygga något här som är typ som fryshuset ?
I wish they could....

Jag jobbar på dagarna, ligger hemma och får strålning och
påbygger epelepsi framför tv och dator, fredag wiho ? då är
det fest, Lördag ännu mer wiho ? nej då är jag bakis eller så
festar jag då med... Roligt liv ? knappast!
Jag önskar att jag kunde ta upp bandyn eller handbollen igen
så att jag har någon sysselsättning. Det ända jag är intresserad
av mer är ridning, men har jag en häst å rida på ? Nope!

Känner att det vart ett inlägg med ganska mycket klagomål men
det behövs ibland. Lätta på trycket lite!

Hoppas ni är mer stämingsfulla än vad jag e ;D


Rock the bells 2008





jobbtime...

... för min del snart. Börjar 12 som vanligt, hoppas att det är extremt
lugnt idag. men det tror jag för det är ute dag och jag stannar alltid
kvar på skolan med dom som ska hem tidigt eller så... Men fy vad
jobbigt att vara ute i det här råa vädret!

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på något möte, dom ringde
mig i Måndags och frågade vart jag tagit vägen. Så min chef måste
försöka hinna skriva ett intyg om att jag jobbat där, och om hur bra
jag är ;) Haha! Nu ska jag packa ihop grejerna, fixa håret & sen gå.


Ha en bra dag allesammans!


snart sängdags!

Time to sleep soon, Jobba imorrn. Har inte kännt mig lika
utmattad ikväll som jag gjorde igår så då passar jag på att
jobba. Behöver pengarna! + att jag saknar barnen!

Klippte mig ju idag och det vart jätte bra, det känns mycket
fräschare än förut.. Tack så mycket Nichole :)
Http://www.raamsey.blogg.se

Är också mycket nöjd med piercingen, oavsett vad folk tycker!
Tyckte inte att det gjorde så speciellt ont.. Mest obehagligt att
ha en står tång i käften! Ska tillbaka om 3veckor..
Så nu ska jag gurgla saltvatten ett bra tag.

Puss, Kram, Godnatt :)


så här ser jag ut nu :)


-

Nu äre gjort, nu sitter den fina lilla kulan i sidan på min läpp ;D


kameran laddas så jag lägger upp bilder sen :)

- hej du

Har precis grattat min syster och gett henne paket, av mig
fick hon trivial pursuit disney upplagan och ett fotokollage
jag gjort på extrafilm.. Av mamma fick hon ett halsband,
en bok om choklad och knäckformar.

Idag ska jag bara vara hemma och vila mig förutom när
jag ska klippa mig 12 halv 1 hos Nichole och tandläkaren
15.15. Måste passa på nu när jag har tid...


grattis

Grattis Nicole på 20års dagen ;D


Nu ligger jag i sängen igen, har sjuk anmält mig imorgon med.
Jag är helt slut i både kropp och själ (nu lät jag som den där
reklamen :p) Imorgon ska jag försöka ta mig ner till Nicholes
pratik å klippa mig det är verkligen dags och det känns som
om jag får ta å offra mig nu när jag är sjuk för jag hinner typ
inte annars.. vet inte vad tiden går till ?
Ska iaf försöka ta mig modet att göra något roligt med frillan.
Lägger upp bilder på nya frippan imorgon :D

Imorgon bitti kommer mamma och hennes kille hem för
å fira Nicoles födelsedag, så jag får gå upp kl 8 :/ HJÄLP!
hahah..


Och min lilla Hanna är i Gambia de lyllot. Hoppas du hare bäst <3
Http://www.hannahatje.blogg.se

sick and tired..

Febern vill aldrig lägga sig... så jag blir nog hemma imorrn med!
Bättre att låta skiten bryta ut ordentligt ist för att gå å va småsjuk
lääänge..

Imorgon fyller min syster 20 år :)
wupidoO, bolaget here she comes!


En "dagens lista"
Humör: Trött, lättirreterad
Gjort: Vilat hela dagen, kollat på en massa tv!
Planer: Vila ännu mer
Ser på: Simon & Tomas
Lyssnar på: Tvn
Läser: Svensk maffia
Dricker: Ingenting
Äter: ingenting, tänkte ta mig en macka
Bästa: vet inte...
Sämsta: Att jag har feber
Barn:  nej du
Väder: Äckligt ruskväder för friska
men mysigt slappväder för oss sjuka ;D

en ny piercing ?



Jag funderar på att pierca mig, i läppen!
Ja eller nej ?
Man kan ju ta ut den om de ser helfel ut!


-

Kul man kan ha, ligger i sängen som en död fisk, antingen
spelar jag nintendo DS, kollar på tv eller ligger framför datorn.

KOM OCH GÖR MIG SÄLLSKAP, någon ? ;D

här har ni mig som 13 åring

-

Kul att jag inte kan sova & jag ska jobba imorrn...
Tur att jag börjar 12 och rocky inte e hemma!


Nu ska jag titta klart på Efterlyst


Lista

10 favoriter:
Färg:
Alla
Band: Massor
Film: Felon
Bok: Snabba cash, aldrig fucka upp
Sport: Innebandy, handboll
Årstid: Höst
Veckodag: Lördag
Glassmak: vet inte
Tid på dygnet: 22.00-02.00
Mat: Revbensspjäll på Hard rock café :D

9 för tillfället:
Humör:
Förvirrad
Smak: Typ bakfylla
Kläder: Linne byxor å linne
Bakgrundsbild: Rocky å jaag
Nagellack: yes
Tid: 23:44
Omgivning:  Min skit stökiga rum och DS spelande syster
Irritationsobjekt: Min systers svärande

8 första:
Bästa vän:
Kim Carlsson
Husdjur: Lucas, en schabrador
Piercing: Tungan
Förälskelse:  kommer inte ihåg
Musik: typ spice girls :o
Bil: Ford fiesta - 01
Kyss: i hacksta hallen med en kille jag träffade första gången :S
Mobilen: Typ en tegel sten från 40-talet

7 senaste:
Cigarett: Typ en timme sen kanse
Mat: Mackor
Dryck: svartvinsbärs dryck
Biltur: vid 17,00 tiden
Kyss: kommer inte ihåg
Spelade låt: Mos Def - Ghetto rock
TV-program: Ensam mamma söker

6 har du någonsin:
Dejtat någon utav dina bästa vänner?:  aa typ
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: ja
Badat naken: yes, jag är näcken!
Varit med på TV:  yees
Kysst någon du inte känner: japp

5 nej tack:
Kläder: obekvämt
Mat: Spenat, ärtsoppa allt sånt
Musik: opera
Dryck: minns inte
Personlighetsdrag: dryghet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: va hos jens först sen hos brolle
Du kan höra just nu: Mos def - ms. fat booty
Du inte kan leva utan: vissa personer
Du gör när du har tråkigt:  hittar på något skoj ;)

3 personer:
Du kan berätta allt för:
  Marianne
Du tycker om: hmm
Du inte tycker om: oh ja!

2 val:
Kaffe eller te: te.
Vår eller höst:  höst.

1 önskan: att få ett värdigt liv!

hey!

Rock the bells tour 2008




Hockey match med Christoffer & Alexander





märks att det är söndag!

Tröttheten blir bara värre och värre och om jag känner mig själv
så kommer jag att vara trött till 8 tiden sen så kommer jag bli
pigg och inte kunna sova. Ska titta på ensam mamma söker, sen
bada och kanske att jag sätter på en film...

Matchen med grabbarna idag va mysig, först gick vi till golden west
för jag skulle få i mig lite mat och dom fick en dricka sen gick vi till
sporthallen och tittade, dom som spelade va:
Åkersberga Vikings - Farsta, och Vikings vann med 5-4 :)

Jobba imorgon! skönt att ha vardag så man kanske blir
av med alla tankar och funderingar...


godmorgon

nyvaken, skit trött och vill bara sova! Men det går inte för snart
kommer Christoffer och Alexander hit å då ska jag ta med dom
till centrum och äta och sen ska vi kolla på hockeymatch. Älskar
att passa dom för dom är så härliga pojkar :)

Vet inte ut, in, upp eller ner.. förvirrning är det värsta jag vet.


fars dag idag... Ska till graven när jag kollat klart på matchen! <3


...

får höra en sak ikväll som gjorde mig besviken,
inte ledsen... Hoppas att de jag hörde va en lögn
för jag har fan offrat, till tusen! hoppas du förstår allvaret!


Nu ska jag sova i tusen år, ska gå på hockey match
med bejrons barn imorgon, myyyys :D


min lördag.....

In till akuten 4 imorse med en vän som druckit alldeles
för mkt å på danderyd fick man sitta tills 5 idag...
Här är man en snäll vän som offrar sin lördag för
13 timmar vakandes och sällskapande... På en hård
jävla pall.... varsågod!!



marcus säger hejhejhej då!


och den som köper dom här till mig älskar jag till döds ;)

Fredags kväll ?

när jag slutade så gick jag hem, kissade å vände ut igen för
att vi skulle åka och handla. Jag trodde att vi snabbt skulle in
på willys men nej vi ska åka till arning för att coop har "bättre
kött sortiment" jaja vi åker dit och virrar omkring i 1 timme
sen åker jag hem och då säger jesper att vi ska ta en bärs
på akter baren å det vill jag gärna men det sket sig för att
han tyckte jag va för seg och drog till vallentuna ist.. bläää!
Akterbaren blire ändå, jag går dit med annica och emelie
sen möter vi nog Åsa och Matilda.. and then sportsbar.

Nästa vecka ska jag jobba mån,tis,ons,tors Kanske fre.
Naaaajs, jag kommer få mycket cash i november :D
Underbart nu innan jul!


Tröttmössa!

Ytterliggare en dag på jobbet, har gått ganska bra idag.
Lite små konflikter bara men det är på bättringsvägar.
Det finns en del tjaffsiga barn på jobbet som vi fått
arbeta extra med, men det verkar luta sig emot en
lösning.. Kan vi hoppas!

Jag och syster gick ner till centrum efter jobbet för att jag
fick ett presentkort av min snälla chef på Lindex igår så
jag köpte en fondation och ett nagellack :) Mina DS spel
kom idag också så vi hämtade ut dom också :) När vi kom
hem kastade jag mig i soffan och spelade supermario :D
Sen kom mamma och hennes kille å då beställde vi mat..

Segkväll på soffan blire ikväll också..
Imorgon ska jag också jobba sen ska jag till täby och fika
med Nikki :) Blir nog en hemmakväll efter det!
Skit bra film, Såg den nyss :D SE DEN!

19år och 1 dag gammal.

födelsedagen va helt okej, typ som vilken dag som helst
förutom att jag fick presenter och tusen gratulationer,
Tack allihopa :D
Jag hade egentligen velat gå till tegel igår men jag hade
verkligen ingen lust... Firade ju i fredags så det får räcka!

Snart ska jag i väg och jobba, tycker att det ända jag gör är
att jobba och sova.. Men imorrn ska jag faktiskt iväg och
träffa Nikki i täby å fika :) det va typ 100år sen sist.

Pusskramhej


19år

Happy birthday to me dåra!


Rock the bells va GRYMT.
AS bra musik och sjukt mkt snygga grabbar :D
Ingen besvikelse ALLS!!


God morgon!

Nyvaken, pigg & fräsch ? Knappast. Har ont i näsan, seg i skallen
och inte allert över huvudtaget. Har inte sovit så speciellt mycket
i natt, vaknade till både 2 och 4 och trodde att klockan va typ 9
så jag låg vaken en halvtimme båda gångerna innan jag ens
övervägde att kolla på klockan..

Hade en mycket skum dröm i natt om att jag och marianne åkte
på Kryssning med Silja Galaxy och att jag åkte rullstol och ni
vet dom där platta rulltrapporna ? Ni brukar va i täby vet dom
utanför H&M ? I drömmen så tyckte hon att det var skit kul att
släppa mig och rullstolen i dom.. Verkligen SJUK dröm..

Nu ska jag dra mig ur sängen, klä på mig å sen gå till jobbet!

Have a nice day :D

Blogga blogga blogga

Ja det känns som om det ända jag gör ikväll är att skriva..
Jag är båda pigg och trött & det suger. Det är för tidigt för
att sova för mig, eftersom jag tror till 110% på att min chef
har rätt om att jag är så förbannat trött hela tiden för att jag
sover för mycket. I snitt dom senaste månaderna har jag
sovit mellan 10-12 timmar vardagsnätter. INTE NORMALT!


Är sjukt taggad för Rock the bells tour 2008 imorgon :D
Ska bli as mysigt att umgås med Annica själv en helkväll
och sjukt kul med konsert eftersom jag aldrig vart på någon.
Åsa gullefjun hämtar oss i mörby som tur är för jag jobbar
onsdag + middag så det blir en lång dag.

ANNICA SLUTA TJURA ÖVER BILDEN OCH TAGGA TILL NU!! ;D

6

Tv 6 blir min vän ikväll:

21.00-22.00 - 2 1/5 men (dubbelavsnitt)
22.00 My name is earl
22.30 Weeds
23.05-00.05 Scrubs (dubbelavsnitt)

Min käre vän jeip och jag i fredags :D

ROCK THE BELLS TOUR!

Imorgon ska vi äntligen få se Rock the bells på Annexet.
Annica fick det i födelsedagspresent att vi skulle gå på det :)


Idag har jag jobbat jobbat och jobbat. Somnade jätte sent igår så jag
va jätte trött i morse och vägrade nästan att gå upp så jag satte
klockan på 11.40 och jag började 12.00.. men jag hann ;D
Sen så gick jag och mamma till centrum och handlade mat till
onsdag ( my birthday ) det ska jag bjudas på Tacos till mig mama
nicole, Åsa & Marianne.





Skämma bort sig själv...

... är underbart ;)
det vart inga skor för mig det var ett nintendo DS :D


hos mamma

I natt sover jag hos mamma, ingen big deal!
Men kruxet är bara att jag glömt min mobil i lägenheten.
Det är en big deal!

Jag vill ha Nintendo DS, I looove nintendo¨
Finns inget roligare spel än Super mario..
Jag vill också ha ett nintendo 8 bitars.
Bästa konsolen EVER!


pics.




några bilder ifrån mitt födelsedags firande.

segsöndag.

idag har jag legat och latat mig hela dagen i sängen, ovanligt ?
jag har slängt sopor och plockat undan lite, det är det bra jag gjort
idag. jag gick på panduros hemsida och oj vad mycke roliga saker
jag hittade :) Julpyssel nästa!

Åsa berättade att jag pratat i sömnen i natt, jag har tydligen sagt
jaa tusen ggr och legat och grymtat. Sen har jag tydligen petat
mig i näsan ? :S kan ni tänka er vad äckligt, att jag har legat
och typ kört upp hela handen i näsan. URK! jag är bra rolig ibland
när jag sover. Undrar ifall jag hittade något skojj.

Ikväll ska vi köpa thaimat och mysa! Niklas tittar nog över :)

Veckans planer:
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb, Rock the bells tour med annica :D
Onsdag: Jobb, Födelsedag, Middag för familjen
Torsdag: Jobb
Fredag: Troligtvis jobb, Oskars födelsedag. segfredag!

Jag är djupt förälskad i dom här skorna, ska jag ska jag inte ?
Jag kan ju faktiskt köpa dom i födelsdagspresent till mig själv ;p

Mrs. Lonley!

Nu ligger jag hemma i sängen som vanligt, har tömt datorn på
lite skit.. det behövdes verkligen.. Insåg precis att jag glömde
att skriva om middagen igår, det var sjukt mysigt. tack tjejer för
underbart sällskap och alla fina presenter :)
Vi satt här och åt
& drack. Eftersom jag jobbade hela dagen igår så var min snälla
vän Åsa rar och handlade och lagade mat. Underbara du! Vi åt
Pasta sallad, baguett, och lite småplock :D Vi satt och lekte lekar,
körde olika spel och bara hade allmänt trevligt! Lyckat!

Nu ska jag snart kolla på en film, tror att jag ska se på Shottas
Det var sjukt länge sen jag såg den. eller så ska jag kolla om det
finns någon annan bra film..

gaaaaaaaaaaaaaaah

usch va jag hatar att inte sova hemma, jag och ida skulle pront
til brolle igår. vilket jag ångrar STORT för det va skit tråkigt
somnade efter typ en timmes ingenting.. men vi va iaf på
sportsbarigår och det va mkt trevligt :) fulla och glada
människor, både gamla och nya ansikten!

idag ska jag börja dagen med att ligga kvar i sängen och såsa
sen ska jag ringa min vän Mikael för jag har lovat honom en
öl svepar dag :) kanske drar till någon av halloween festerna
på tommys & sportsbar.... får se, får se! har sjuuuuukt mkt
mat kvar ifrån igår så om någon är sugen på pastasallad kom
hit och svulla, jag är ensam och hungrig :p Jag bjuder!


Happy halloween peeps!


RSS 2.0